Conscious-Business.org.uk

A home for the Conscious Business community in the UK

All this blogging has led to some talking & meeting…

1 Comment

We’ve decided that a regular meeting about Conscious Business would be a good thing. So…  Come to the first Conscious Business Meetup in Brighton http://meetu.ps/8dqSn Mon 16 April.

Draft Agenda

What Who Clock Time Elapsed Time
Arrive & Chat All 5:30 30mins
Check-in All 6:00pm 10mins
Intro – what’s it all about & ground rules Facilitator 6:10pm 5mins
News sharing from the CB world. Recommended reading, etc. Anyone 6:15pm 20mins
Optional Short topical talk including Q&A (20 mins + 10mins) Pre-selected talker 6:35pm 30mins
Break out Discussions (sub groups) All 7:05pm 40mins
Main group reflection All 7:45pm 10mins
Check out All 7:55pm 5mins
Social – Pub serves food until later Anyone 8:00pm ~

Jamie.

Advertisements

Author: jamiepyper

I'm a Business Advisor, Coach and Psychotherapist

One thought on “All this blogging has led to some talking & meeting…

  1. Brilliant idea, Jamie. I won’t be back in the UK until June, but please keep us in the loop with future talking-and-meeting get togethers as I’d love to join in.
    Best wishes,
    Gina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s